viernes, 9 de diciembre de 2011

"Generació D"

Retomo el blog compartiendo este documental que tanto me ha gustado. Este documental es un paseo por la vida y sus diferentes etapas. Me parece un trabajo muy auténtico y de un gran potencial pedagógico.

Enllaç al documental: Sense Ficció: "Generació D"

Sinopsi:
TV3 va conèixer els protagonistes de "Generació D" quan eren adolescents i els va entrevistar per saber què pensaven del món en què vivien, quines eren les seves inquietuds - personals i com a adolescents-, i com s'imaginaven el futur. El resultat es va emetre al programa "30 minuts", el 1989.

Al llarg de 23 anys, TV3 s'ha interessat per les seves vides i ha parlat amb ells en quatre ocasions. La segona vegada, entre el 1996 i el 1997, molts d'ells estaven acabant els estudis, alguns ja treballaven i altres ja s'havien casat i fins i tot esperaven algun fill.

Aleshores, de la seixantena d'entrevistats del primer cop, se'n van seleccionar una vintena, i el programa es va emetre en tres capítols en els quals es podia comprovar ja l'evolució tant física com de personalitat de cadascun d'ells.

En la tercera ocasió, TV3 es va trobar amb pares i mares de família, homes i dones immersos o no en el món laboral, amb hipoteques per pagar, amb experiències personals que els han marcat la vida, artistes, il·lusionats pel futur, tot plegat en un moment de la vida en què costa dir si s'és postadolescent o preadult.

I, una vegada més, TV3 els ha preguntat pel seu futur en una clara intenció de continuar sabent, d'aquí a uns quants anys, quina és l'evolució de la "Generació D".

2 comentarios:

Miren Ansó dijo...

María,

Me alegra ver que has tomado una decisión, seguir el bolg. Dar el primer paso es el más complicado, pero el segundo paso ya es casi sólo cuestión de ritmo.

Sigue la música, sguie dando pasos

María Ferrer dijo...

Gracias pequeña, pasito a pasito...aún no se bien bien sobre qué escribir y estoy un poco bloqueada pero algo saldrá! mua!